Menfaatçılardan topluma hayır gelmez..!!

Bu yazıyı okumadan önce aşağıdaki butonu tıklayıp kimin hakkında ve neden bu yazdığımı öğrenebilirsiniz..

Bu beyefendi de Partij van de Arroganten’den listeye girebilmek için malesef kendisi gibi düşünmeyenlere SAYGISIZLIK YAPARAK YER EDİNMEYE ÇALIŞIYOR.


YAZIK Kİ NE YAZIK…..!!


İşin en ilginç olan kısmı da…


IOT dediğimiz Türkler için Danışma Kurumunun başkanı..

Ve bu kuruma da ÜYE olanları da bir GÖZ ATMAKTA FAYDA VARDIR.

Ama lütfen göz atarken sağlam bir yerlere oturun yoksa yerinizden düşerek bir yerlerinize birşeyler olabilir.


IOT (Hollanda’da Türkler İçin Danışma Kurulu), Hollanda’daki Türklerin çıkarlarını korumak amacıyla 1 Kasım 1985 tarihinde 4 federasyonun bir araya gelmesiyle oluştu. Türk İslam Kültür Dernekleri Federasyonu (TİKDF), Hollanda Türkiyeli İşçiler Birliği (HTİB), Hollanda Türk Spor ve Kültür Federasyonu (HTSKF) ve Hollanda İslam Merkezi Vakfı (SICN) temsilcileri arasında uzun süren görüşmelerden sonra hükümete entegrasyon politikaları konusunda tavsiye vermek üzere IOT adı altında birleştiler. Daha sonra sırasıyla Hollanda Türkiyeli Kadınlar Birliği (HTKB), Hollanda İslam Federasyonu (NIF) ile Demokratik Sosyal Dernekler Federasyonu (DSDF), Hollanda Alevi Birlikler Federasyonu (HAK-DER) ve son olarak da, Hollanda Türk İslam Kuruluşları Birliğinin (HTIKB) üye olmasıyla federasyon sayısı 9’a yükseldi.


Gerçi TİKDF bu kurumdan geçenlerde bu şahıs yüzünden ayrıldı ama…


1. Devlet’ten sübvansiyon alarak ayakta olan bir kurum bağımsız olamaz.

2. Kendini Elit görenler halkı temsil edemez.

3. Menfaatçilerden topluma fayda gelmez.


Yukarıda yazdıklarım prensipler ile hareket ettiğim için bendeniz 1990 yılından beri bu kurum ile herhangi bir ilişkim olmaması için azami gayret gösterdim ve bu toplumu temsil edebilecek bir kuruma ihtiyaç olduğunu belirterek toplumsal bir yönlendirme için var gücümle çalıştım ve çalışıyorum.

Sevgi ve saygılarımla

Resul Özdemir

http://www.parool.nl/amsterdam/-hoe-kun-je-als-pvda-er-het-beleid-van-erdogan-steunen~a4322683/utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=shared%20content&utm_content=paid&hash=d1ca2afdea1232a978d04f672bc48d3119c11ce8

Leave a Reply