EL KOYMA OLAYI veya KAYYUM ATANMASI

Böyle olmamalıydı, Bu yazıyı yazarken inanın nasıl yazacağımı bir türlü bilemedim, fakat yazmam gerektiğini düşündüğüm için de bir yerlerden başlayıp içimde geçenleri buraya döktüm..

Malesef kurulduğu dönemden 2011 yılına kadar elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığım ve iyi noktaya gelmesi için çabaladığım Zaman Gazetesi iki gün önce Kayyum atanarak bir şekilde kontrol altına alınmaya çalışılıyor..

Yazık ki, NE KADAR YAZIK….

* Ben ve benim gibi düşünen ve karınca kararınca, Zaman Gazetesinin bir yerlere, hatta ve hatta en üst düzeye ulaşması gerektiğini düşünenler boşuna mı KÜREK çekti?

* Bazıları bizim EMEKLERİMİZİ kendi EGOLARI ve GİZLİ EMELLERİNE ulaşması için mi KULLANDI?

* Devlet ve Millet birlikteliğine belki ağır olacak “ama” NİFAK TOHUMLARI eksin diye mi gelişmesine KATKI SUNDUK?

* Bizim gibi karşılık beklemeden katkı sunanları şakşakçılara SATSIN diye mi DESTEK VERDİK?

* Yıllarca DİN, GELENEK ve GÖRENEKLERİME KÜFÜR edenlerle aynı safta olması için mi GELİŞMESİNE KATKIDA BULUNDUK?

* Kişilere kızıp “Pire’ye kızıp, yorgan yakma meselesi gibi” HALKTAN ACISINI ÇIKARMASI için mi BÜYÜTTÜK?

MALESEF olay öyle bir noktaya geldi ki, bu el koyma olayına KIZAMIYACAK bir DURUMA GELDİM..

Aslında bana yakışan ve çizmiş olduğum profili bilenler bilir ki; bu el koyma olayına en büyük KARŞI KOYMAYI benim yapacağımı bilirler.

Oysa İKİ KÖTÜ durumdan birini tercih durumuna soktukları için Zaman Gazetesi yöneticilerine HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

Aynı zamanda HÜKÜMET’e de buradan şöyle de SESLENMEK İSTİYORUM; Zaman Gazetesi olayında devlet refleksi ve haklı sebeplerin olmasına rağmen bu tür davranışları ASLA ve ASLA TAVSİYE ETMEDİĞİMİ BELİRTMEK İSTİYORUM.

Dün komplo oyunları ile ASKERİ ve SİVİL masum insanları bir bir MAHKEME ve MAPUSHANE KORİDORLARINDA CEZALANDIRANLAR gibi bugün de Paralel yaftası ile RÖVANŞIST davranışlar içinde etrafınızda olanlara DİKKATİNİZİ ÇEKERİM.

İlk önce kimlerle YOLA ÇIKTIĞINIZI ve bu yolda yola birlikte çıktıklarınızı hangi ŞAKŞAKÇI ve MENFAAT DÜŞKÜNLERİ ile değiştirdiğinize dikkatinizi çekmek istiyorum..

İnşaALLAH bu el koyma olayı sizler de ALIŞKANLIK YARATIP haksız yere öteki kurumlara da EL KOYMA HAREKETİNE DÖNÜŞMEZ.

Çünkü bana kalırsa çoktan Kayyum atanması gerekenler varken öncelik Zaman Gazetesine verilmesi de yukarıda belirttiğim gerekleri olmasına RAĞMEN ÜZMÜŞTÜR.

Fakat,

KEŞKE bu durum HİÇ HASIL OLMASAYDI ve o bebeklik döneminden serpilip KAS’lı ATİK ve YÜREKLİ genç birine dönüşünceye kadar emek verdiğimiz Zaman Gazetesi eskisi gibi YAYIN HAYATINA devam etse de bizde arkasında dursaydık.

Malesef ÜZÜCÜ olan ŞEY BAŞIMIZA GELDİ.

Gururla evimize gelen ve hergün mutlaka okuduğum Gazate bu vesile ile İnşaALLAH tekrar eski günlerine dönerek evimizin baş köşesinde yerini alır.

En nihayetinde SON SÖZÜM de HÜKÜMET’e “ÖZELLİKLE devlet demiyorum, çünkü HÜKÜMET’ler geçici, baki olan DEVLET’tir ama ASİL olan da ülkede yaşayan BİREYLERDİR” sizden büyük Cenab-ı Allah vardır.

Sevgi ve Saygılarımla

RESUL ÖZDEMİR

Leave a Reply