KUŞ’UM ile MUHABBET

Dün akşam kuşum pencereme konduktan sonra son günleri biraz konuştuk..

Ama sıcak bir Türk kahvesi içelim demeyi de unutmadı.

Her zaman içer içmesine de sanki bu sefer özellikle sıcak bir Türk Kahvesi dedi gibime geldi.

Ama nasıl olsa kuşum bana sözleriyle bu sıcak Türk Kahvesini açıklayacak diye de kendi kendime konuşuyordum.

İlk önce başladı Ak Parti iyi tıraşlandı demeye. Kendi kendime Ak Parti niye tıraşlandı ki dedim..

Kayıp yoktu galiba düşünürken. Şu ana kadar Ak Partinin reklam işleri ile ilgilenen şahıs gitti dedi. O konunun özel olarak incelenmesi bu günleri anlamak hususunda faydalı sonuçlar verebilir.

Yani senin de dediğin gibi bu bir darbe değildi.

Darbe olsaydı da yok demiyeceklerdi.

İşin içinde olduklarını belirtmek için  de şüphe götürmüyecek şekilde izler bıraktılar. Mesela incirlik’ten kalkan TANKER UÇAKLARI ve Darbe konularında uzman kişilerin Türkiye’ye gelmesi gibi şeyleri söyleyebilirim. Yani bak ben istersem Kaos, istersem seni veya en yakınını ortadan kaldırabilirim. Bu olayı ben yaptım ve benden kork demeye getirdiler.

Asıl amaç Türkiye’nin kendi içindeki problemler ile meşgul ederken Ortadoğu’daki dönüşümü hızlandırmak ve akabinde Türkiye’nin baş edemeyeceği problemler ile yüzleştirip tercih ettirmeye sürükleyerek ülkenin Güneyi için dışarının empoze ettiği çözümlere zorlayarak oluşumu tamamlamak olarak görebilirsin dedi.

Birde sizde güzel bir Sarı Öküz misali vardır.

Bu günlerde Batı Medyası aracılığıyla Sarı Öküz oyunu oynayarak Türkiye üzerindeki baskıyı artıracaktır. Aslında sen buna benzer bir yazıyı Arafat giderse diye daha önceden yazmıştın.

Ve;

Sarı Öküzün ne kadar hatalı bir şey olduğunu anlatmak içinde bakın gitti kendi gibi diktatör biri ile işbirliği içine girdi diyeceklerdir dedi sevgili kuşum.

Bak Batıdan ve Demokrasiden de uzaklaşıyor diyeceklerdir.

Birde senin yazdığın 100′üncü yıl sendromu meselesi var ki; son kaç gündür kendi kendime düşünüyorum ve diyorum ki, acaba bunun dile getirdiği 100′üncü yıl sendromu bu durum muydu? Ya da daha ağır bir şey mi gelecek diye de kendi kendime düşünüyorum? ” Gerçi kulağım açık olduğu için önümüzdeki günlerde tekrar pencerene gelebilirim”

Kısaca şunu diyebilirim..!!

Önümüzdeki günler birçok şeye gebedir.

Ama Sarı Öküz ve en öndeki şakşakçılara dikkat edilirse çok çok farklı sonuçlar ortaya çıkabilir..

Ve..

Enerjinizi boşu boşuna sizi anlamak istemeyenlere harcamayın.

Fakat ülkelerin dostları değil menfaatleri var bunu da tekrar hatırlamakta fayda vardır..

Leave a Reply