PvdA’er: Grenzen niet open voor Roemenen en Bulgaren

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/332565/PvdAer-Grenzen-niet-open-voor-Roemenen-en-Bulgaren.htm?cmpid=NLC%7CElsevier%20Dagelijkse%20Nieuwsbrief%7C06-mrt-2012%7CPvdA-wethouder:%20Grenzen%20niet%20open%20voor%20Roemenen%20en%20Bulgaren

Het is echt jammer dat de iemand van de Sociale Democraten zo over denkt.

Ik had liever gezien dat hij meer over de solidariteit had gehad. NL heeft de destijds afspraken gemaakt met deze 2 landen. Hoe dan ook je moet aan je afspraken houden niet de tijdens speel, speel regels veranderen. Zoals de EU tegen Turkije doet. Overheden moeten voor de continuïteit zorgen anders ben je niet de geloofwaardige partner.

Dus begrijp ik over de problematiek maar niet zomaar eenzijdig zich terug trekken van de gemaakte afspraken.

Leave a Reply