Peuters en ouderen vieren samen het paasfeest

Dinsdag 18 maart zijn de peuters van peuterspeelzaal Pippeloentje uit de Pieter Langendijkstraat gezellig op visite geweest bij de bewoners van het zorgcentrum CoornhertCentrum aan het Erasmusplein. De reden van dit  bezoekje was het naderende Paasfeest. De juffen en meester van psz. Pippeloentje vonden het leuk om iets te doen voor de bewoners van het zorgcentrum.

Natuurlijk konden de peuters niet met lege handen aankomen. De peuters hadden op school een bekertje versierd waarin zij een viooltje gezet hadden. Deze hebben ze aan de bewoners gegeven. Ook hadden de peuters op school wat lenteliedjes geoefend discount womens nike air max. Ze vonden het erg leuk om dit voor de mensen te zingen. Deze liedjes waren nieuw voor de bewoners. Ze vonden het wel erg leuk. Natuurlijk konden de peuters ook nog de liedjes uit grootmoeders tijd zoals Berend Botje en Zagen, zagen. Iedereen zong dan ook vrolijk uit volle borst mee. Toen het grote optreden achter de rug was hebben de peuters nog een bekertje limonade met een lekker koekje gekregen.

Deze mensen hebben bijdrage geleverd voor het ontwikkeling, we zouden vaker iets van ons laten horen……

Leave a Reply