FİGÜRAN ARANIYOR

Sayın CPD yetkililerine,


İki gün içinde doyurucu bir açıklama yapılmazsa aşağıdaki kamuoyu açıklaması, kamuoyu ile paylaşılacaktır diye kendilerine iletmiştim. İki gün içinde konuya taraf olan kişiler tarafından aranıldım ve bu konunun düzeltileceği söylenilmesine rağmen, maalesef herhangi bir çalışma görmediğimizden dolayı artık bu açıklamayı kamuoyu ile paylaşmaktan herhangi bir sakınca görmüyoruz. 



Sevgi ve saygılarımla 

Hollanda Elazığ’lılar Derneği Başkanı


“Voorzitter van Vereniging Elazığ”


RESUL ÖZDEMİR




FİGÜRAN ARANIYOR


24  ŞUBAT 2016 tarihinde CPD kurumundan M. Emin Ateş imzalı bir davetiye aldık.


Geçen yıl ortalarında malesef basın aracılığıyla CPD ‘nin bir toplantı organize ettiğini “Sanki YANGINDAN MAL KAÇIRIR ve Devlet’in GİZLİ BİLGİSİ gibi” öğrenmiştik.

Bunun üzerine yapmış olduğumuz basın açıklaması akabinde M. Emin Ateş bey’in arzusuyla bir araya gelip yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak üzere görüşmüştük. 

Bu görüşme gayet dostane ve karşılıklı saygı ölçülerinde fikir alış verişi ve bundan sonra yapılacak toplantı ve organizasyonlarda uyulması gereken konuları netleştirmiştik “Diye düşünüyordum”.


Malesef Salı “24 Şubat” günü bize ulaşan mail akabinde neden diye sorgulama ihtiyacı hissettik, o yüzden CPD’yi arayarak mailin içeriği hakkında ve konuşulup anlaşılmış yol haritasının neden uygulanmadığı konusunda bilgi sahibi olmak istedik. Malesef üzücü bir şekilde yine aynı hatanın tekrarlandığını müşahede etmiş bulunuyoruz.

Daha önceki basın açıklamasında belirttiğimiz şartların yerine getirilmediği gibi ve ayrıca görüşmemizde konuşulan konular yerine getirilmediği için bundan böyle CPD diye bir kurumu; BAŞINDA BULUNDUĞUM KURUM ADINA ve TEMSİL ETTİĞİM BÖLGE ADINA TANIMADIĞIMIZI  BELİRTEREK, böyle bir kurumun yapacağı çalışmaları yok hükmünde sayıyoruz. 

Belki bazıları “Temsil ettiğim bölgeden birileri” birlikte bir kare resminin çıkması hevesiyle birlikte bir çalışma içine girerlerse; Buradan bu kişilerin bölgeyi temsil yetkilerinin olmadığını belirtiyoruz.


Şayet ona rağmen böyle bir çalışma yapılırsa da, bölge insanları ile CPD’yi karşı karşıya getireceğinden dolayı CPD “üyeleri” ile bölge insanları arasında tamir edilemiyecek hasarlar “GÜVENSİZLİKLER” bırakacağını hatırlatmakta fayda  görüyoruz..


Yukarıdaki yaptığımız açıklamalar ve gösterilen davranışlar ışığında anladığımız kadarıyla SENARYOSU YAZILMIŞ oyuna FİGÜRAN aranmaktadır, başında bulunduğum KURUMUN ve TEMSİL ETTİĞİM KİŞİLERİN senaryosu yazılmış oyunlara FİGÜRAN durumuna düşmesine asla ve asla müsaade etmeyeceğimi kamuoyuna belirtmek istiyorum.


Sevgi ve saygılarımla 

Hollanda Elazığ’lılar Derneği Başkanı 

Resul Özdemir

Leave a Reply